Naturlig skønhed, hvad er det?

Jeg kan huske, at Cindy Crawford engang sagde, at hun først blev “Cindy Crawford”, når hun havde taget makeup på om morgenen.
Ja, du og jeg ser ud på en bestemt måde når vi fjerner søvn i øjenene efter en nat og er “au naturel”, men er det den måde vi i virkeligheden gerne være kendt for at se ud på? OH NO, not me! Hvad med dig?

Jeg er personlig stylist, hår- og makeup artist, men har bla. også en del fotojobs og foredrag for mennesker, som er ledige og gerne vil have et job. Mange af de ledige jeg møder har en holdning der lyder: “De må tage mig som jeg er, jeg ser ud som jeg gør”. Fint nok, men jeg mener det er selvbedrag. Hvis du er ligeglad med dit udseende, eller ikke tør springe ud i dit fulde udseende-potentiale, ser andre dig så præcis som du er, og ser de dét, som du gerne vil have de ser?

Vis dig i din bedste udgave og bliv set som dig
Jeg har siddet i flere ansættelsesudvalg (bla. som webredaktør og kunstformidler på Statens Museum for Kunst), og ved, at dit udseende betyder noget. I de fleste jobs bliver man ikke ansat pga udseende, men mere pga kompetencer og personlighed. Hvis udseendet “larmer” for meget – enten på grund af at man prøver for meget eller for lidt, så fjerner det fokus fra det der virkelig tæller. Så har du råd til at være ligeglad med din ydre fremtoning? Hvis du viser dig frem i din bedste, lækreste og smukkeste udgave, så er der NETOP plads til at dine ord bliver hørt og din sande personlighed skinner igennem.

Eva-blaadr eller Eva cool-and-beautiful?
Jeg har brugt billedet af Eva Longoria fra Desperate Housewives som signaturbillede i dette indlæg, fordi hun er et meget godt eksempel på, hvad lidt makeup og styling kan gøre. Ville hun være så kendt, vellidt og så rig en skuespiller, hvis hun stædigt havde holdt fast på sin naturlige skønhed? Hvor ville hun nå stærkest igennem i verden med sine eventuelle politiske holdninger og mærkesager – som Eva-naturel eller Eva der har fremhævet sine bedste sider med tøj og make-up?

Tænk over det. Bliver du taget mere alvorlig som lidt dansk-normal-afslappet-lidt-hængerøvsagtig-professionel, eller er det ok at være velplejet-lækker-stylet-nærværende-professionel med power?

Så i morgen når du gør dig klar til arbejde, giv den så lige en ekstra tand med tøjet, makeup-penslen og hårlakken, og spring ud i dit fulde potentiale!!! Vis verden, hvem du er :-)

Hvis du vil have taget smukke, men vellignende fotos af dig til din hjemmeside, så skal du skynde dig. Min yndlingsfotograf Anja Hallsson rejser væk i 4 måneder fra d. 16. december. Vores pris er MEGET overkommelig, hvis du kan samle 4 personer, som vil styles og fotograferes samme dag. Du vil IKKE fortryde det!!!